Fullscreen
Loading...
 
[Show/Hide Left Column]
[Show/Hide Right Column]

Comments

  1. Tiki Edu Development

    phatboy
    Comment posted by phatboy
    On Sat 30 of Oct, 2004 08:51 CEST
    What is the status of tiki-edu?
  2. Hello

    blakej
    Comment posted by blakej
    On Tue 14 of Dec, 2004 15:50 CET
    I am experimenting with a tikiwiki in my classroom. Take a look at what I have been able to pull together. My classes are grades 6-12. I teach science.

    http://www.incsub.org/johnb2/
  3. Why this tiki is running a 1.8.3 version?

    xavidp
    Comment posted by Xavi (as xavidp - admin)
    On Fri 03 of Jun, 2005 19:05 CEST
    Hi:
    Why this old tiki version here?
    Who are the admins of this tiki site?
  4. Very soon this site will be updated! :-)

    xavi
    Comment posted by Xavi
    On Fri 10 of Jun, 2005 10:34 CEST
    Hi there, very soon, this site will be updated to tiki 1.9.0, and we'll activate some of the new features in tiki, suitable for educational use.
    Stay tuned! ;-)
    Xavi & Francis
  5. edu forum

    Comment posted by abtet@tw.o
    On Tue 01 of Aug, 2006 20:13 CEST
    Hello,
    Where actually i can participate in the tiki edu forum? been searching for the messages that i've sent (for answer to my questions/doubt) but cannot find it anymore.
    Anyway, how do i download & install aulawiki? I've been to the site but dunno which folder do i have to download and install. There are a lot of files there. and do i need to have tikiwiki in order to install aulawiki? or i can install aulawiki on it's on? pls help..thank you very much

    ~abtet~
    1. Re: edu forum

      Jimi
      Comment posted by James Schwar
      On Wed 02 of Aug, 2006 23:05 CEST
      > Hello,
      > Where actually i can participate in the tiki edu forum? been searching for the messages that i've sent (for answer to my questions/doubt) but cannot find it anymore.

      I had the same problem. xavi posted a note in the forum to create a new user account at this site as the intertiki module isn't working well. As soon as you register here things should work well.

      > Anyway, how do i download & install aulawiki? I've been to the site but dunno which folder do i have to download and install. There are a lot of files there. and do i need to have tikiwiki in order to install aulawiki? or i can install aulawiki on it's on? pls help..thank you very much

      From what I now, you do need to have tikiwiki installed to run Aulawiki, as it seems to be a very nice module. Go to http://edu.tikiwiki.org/tiki-index.php?page=AulaWiki#_How_to_install_AulaWiki_
      to find instructions on how to install the module.
      1. Re: Re: edu forum

        abtet
        Comment posted by abtet
        On Wed 16 of Aug, 2006 16:54 CEST
        > > Hello,
        > > Where actually i can participate in the tiki edu forum? been searching for the messages that i've sent (for answer to my questions/doubt) but cannot find it anymore.
        >
        > I had the same problem. xavi posted a note in the forum to create a new user account at this site as the intertiki module isn't working well. As soon as you register here things should work well.
        >
        > > Anyway, how do i download & install aulawiki? I've been to the site but dunno which folder do i have to download and install. There are a lot of files there. and do i need to have tikiwiki in order to install aulawiki? or i can install aulawiki on it's on? pls help..thank you very much
        >
        > From what I now, you do need to have tikiwiki installed to run Aulawiki, as it seems to be a very nice module. Go to http://edu.tikiwiki.org/tiki-index.php?page=AulaWiki#_How_to_install_AulaWiki_
        > to find instructions on how to install the module.

        Jimi,
        I still have porblem installing Aula..feel so sad..
  6. Forum Errors!!

    erik_w
    Comment posted by Erik Wellander
    On Fri 07 of Sep, 2007 16:09 CEST
    cry
    Cannot post messages only get Server Error messages!!!

    1. Re: Forum Errors!!

      xavi
      Comment posted by Xavi
      On Fri 07 of Sep, 2007 17:01 CEST
      > cry
      > Cannot post messages only get Server Error messages!!!
      >

      Hi Erik

      I've tried myself either as admin user or simple registered user and had no problems. (see post called "Trial")

      In your case, there might be some conflict of a security check (mod_security probably) in the op.o server with some of the words you use in your post (that might look like mysql commands: sql, insert, replace, ...). Try using other words, posting sentence by sentence (post a sentence, edit your post, and add another sentence, etc.)...

      If no way, then just email your message to me and I'll report the system admin in ourproject.org (op.o) server, where edu.tw.o is hosted.

      Cheers,

      Xavi

Switch Language

Copyleft

Creative Commons License
Content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Spain License.